Alva Marlen Ljusberg och Henrik Ljusberg – Bergs kommun

Alva Marlen_utomhus

Alva Marlen är en erfaren glesbygdsstrateg, vars samhällsengagemang och kulturintresse fört henne allt mer in i konstnärligt utforskande och gestaltning. Tandprojektet, som ingår i Sveriges konstföreningars årslånga satsning ”Samtidskonst, arrangörskap och publik” och utställningen ”Bit ihop och bit ifrån” (2014) är resultat av Alva Marlens idéer.

Henrik Ljusberg

Henrik är graffitimålare och konstnär och driver Galleri Urbn Arts i Östersund. Hans fleråriga projekt ”Fagert är landet” har bland annat resulterat i en bok med samma titel, om jämtländsk graffiti och dess upphovspersoner. En film med jämförelser mellan graffitins roll i Sao Palo, Brasilien, och i Sverige är på gång.

Alva Marlen och Henrik kommer att verka i Bergs kommun.

http://www.alvamarlen.se/

Längs väg 321 mellan Hoverberg och Myrviken pågår samtal med föreningar, boende och företagare samt workshops med ungdomar. Detta ger inspiration och näring till den graffiti som ska uppföras på laduväggar. Förberedelser pågår inför den dans-, graffiti- och musikföreställning som ska uppföras under Ovikenveckan.”  Ansvariga konstnärer: Alva Marlen Ljusberg och Henrik Ljusberg alva_marlen@yahoo.se  Första evenemang Ovikenveckan 4/7-12/7

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *