Så här låter Sundsjö!

Välkomna till Tavnäs föreningshus 15 augusti med början kl 16!

Sågkapar, politik, dieselångor och tystnad. Med smartphones och bandspelare har invånarna omkring Sundsjö spelat in ljud från hemorten. Kombinerat med samtal om livet i glesbygden har detta resulterat i ett körstycke med tillhörande text.

Musiker och kompositör Vanja Steinholtz har samarbetat med ortsbor och på lördag den 15 augusti är det dags för uruppförandet av körstycket som kommer att framföras av gruppdeltagarna. Flera andra lokala kulturutövare och mathantverkare kommer att medverka med sina alster; bland andra Bakgården, Lulux keramik, Revsund-Sundsjö sångkör samt Erika Tronde & Catharina Van Der Wie.

affisch-tavnas#4

 

 

 

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *