Konstgödningspremiär i Kluk!

Välkomna till Kluksgården i Kluk den 23 maj!

Konstgödning kommer att ha sitt första publika evenemang den 23 och 24 maj med berättarföreställning och utställning i Kluk under namnet Kluks kvinnor berättar. Martin Johansson, skådespelare/ regissör och drivande inom Jämtlands Kulturkompani, har återvänt till sin hemby där männens historieskrivning varit den rådande, för att höra berättelser utifrån kvinnornas perspektiv.

Så här beskriver Martin projektet:

”Kluks kvinnor berättar är en unik erfarenhetsresa utan synligt slut, i konsten att våga skriva om och berätta sina innersta tankar för andra människor. Ett sammanhang där vi närmar oss varandra med respekt och förtroende och där den muntliga traditionen upprätthålls. Kluks kvinnor berättar är som det jämtländska ordet ”huvuln”, en andlös tid, där vi kan vara oss själva fullt ut.”

Insläpp i Kluksgården kl 14, föreställningen börjar kl 16

affisch_MINDRE-1

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *