Konstgödning utmanade Ole

 

Konstgödnings Rolf och Kajsa gav sig ut på vägarna i lördags för att träffa ett gäng från Mittuniversitetet i Linsell. Stormen Ole den förskräcklige fyllde vägarna med stora drivor och bilfärden över Vemdalsskalet var minst sagt spännande. Fram kom vi till sist och varvade bra samtal med god middag och många glada skratt.

Tyvärr kommer inte det stora forskningsprojektet där Konstgödning skulle ingå att bli av, men en mindre utvärdering och förstudie kommer att genomföras. Den känns viktigt för framtida utveckling av konstgödningstankarna till steg tre, Avtryck/Framtid. Helene Geddas tankar, uttryckta i ett tidigare blogginlägg, är aktuella för hela projektet och liknande funderingar är anledningen till att en väl genomtänkt utvärdering ska göras. Kommer Konstgödning att kunna tillföra extra energi till en ort och är det av någon betydelse för framtiden?

Efter Ole visade sig Härjedalen från en strålande vacker sida, sol och takdropp lockade fram en första hoppfull vårkänsla.

 

Linsell IIII

Linsell I

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *