Jag ska ta hand om dig

Erik_ostensson_640

Många jag pratar med om Jag+skogen=sant ger uttryck för att om någon/något riktar ljuset mot en avskild plats så ska de som bor där vara givet intresserade av att dansa med i musiken som den utomstående spelar upp. Varför finns den uppfattningen? Den där förväntan att man hjälper folk genom att ta av deras tid och då speciellt folk som man anser bor i periferin. Se, här kommer ljuset. Välj nu inte att sitta där och vara apart. Häng på, det blir kul. Jag looovar.

Men varför då?
Jag skulle antagligen själv säga nej till allt som liknade mitt eget projekt om jag var en av de tillfrågade på orten. Därför är jag ytterst glad och tacksam för att så många i Skyttmon dök upp på vårt första möte. Ni kommer slå undan fötterna på mig mer än en gång inser jag.

Som inspiration till vad jag har lust ska tryckas/göras till utställningen finns en bok av Erik Östensson som jag tycker är helt fantastisk. Jag ska ta hand om dig / I will take care of you heter den och är så fin att jag önskar det var min och Skyttmons bok som kom ut i höst.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *