Konstgödning i full gång!

Sex av Konstgödningsprojektets konstnärer träffades i Östersund den 8 december: Alva Marlen Ljusberg, Bodil Halvarson, Gert Andersson, Helene Gedda, Martin Johansson och Po Hagström. Med på mötet i Exercishallen var projektledarna Kajsa Willemark och Rolf Anderzon samt Länskulturens chef Ingrid Printz.

Fantastiskt att höra alla presentera tankar och förhoppningar inför projekten. Vi är inspirerade och peppade till 100%!

Strategierna slipas

 

Första mötet i Skyttmon!

Vi hoppas och tror på SKYTTMON som den ort i Ragunda kommun där Konstgödnings Helene Gedda välkomnas med sina projekttankar!

Endast 17 personer är bofasta i Skyttmon och den 9 december var 11 av dem samlade runt köksbordet i ett av de fantastiska trähus som byn är känd för. Åldersspannet var från 10 månader till långt upp över pensionsåldern. Det var sällsamt och vi fylldes av stor respekt inför denna uppslutning. Stämningen blev positiv och vi planerade för framtida möten. Tack Skyttmon för den inledningen!

 

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *